تاریخ انتشار : شنبه ۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۹
کد خبر : 440

باشگاه مشتریان سینماهای کرمانشاه راه اندازی شد

باشگاه مشتریان سینماهای کرمانشاه راه اندازی شد

مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: به مناسبت فرا رسیدن قرن جدید و نوروز ۱۴۰۱ باشگاه مشتریان سینماهای کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش ارتباط کرمانشاه، محمد جواد کنجوری افزود: به منظور رفاه حال همشهریان هنردوست کرمانشاهی این باشگاه در سینماهای آزادی و بیستون (هتل پارسیان) راه اندازی شد و خدمات ویژه ای برای اعضای آن در نظر گرفته شده است.

مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان کرمانشاه افزود: از خدمات این باشگاه می توان به تخفیف ویژه خرید بلیت، خدمات رایگان در مناسبت های مختلف از جمله اعیاد، تولد اعضا و غیره اشاره کرد.

کنجوری گفت: علاقمندان می توانند جهت عضویت در باشگاه مشتریان سینماهای کرمانشاه عدد یک را به شماره ۵۰۰۰۲۰۲۱۰۹۰۱ ارسال کنند.

وی با اشاره به مسابقه نوروزی سینما در کرمانشاه افزود: علاقمندان به مسابقه باید با سفره هفت سین در سینماهای امور سینمایی حوزه هنری استان کرمانشاه عکس گرفته و صفحات سینماهای آزادی و بیستون در فضای مجازی را تگ کرده و از هدایای ویژه نقدی و غیرنقدی این مسابقه بهره مند شوند.

کنجوری مهلت شرکت در این مسابقه را تا پایان روز چهارده فروردین ۱۴۰۱ بیان کرد.

انتهای پیام

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.