تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۱
کد خبر : 571

نجات کودک ۱۳ ساله از یک حلقه چاه در تقاطع سنگر کرمانشاه

نجات کودک ۱۳ ساله از یک حلقه چاه در تقاطع سنگر کرمانشاه

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه گفت: پسر بچه ۱۳ ساله که در داخل چاه ۱۵ متری در تقاطع سنگر سقوط کرده بود، نجات یافت.

به گزارش ارتباط کرمانشاه، فرهاد فرهودی اظهار داشت: ساعت ۱۹:۱۶ دقیقه شامگاه شنبه ۲۶ شهریور، طی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر سقوط کودکی داخل چاه در تقاطع سنگر به سازمان آتش نشانی کرمانشاه اعلام‌شد.

فرهودی افزود: بلافاصله نیروهای آتش نشانی از ایستگاه های شماره ۲ و نجات مرکزی با دو دستگاه خودروی عملیاتی به همراه گروه های امداد و نجات به محل حادثه اعزام و نجاتگران آتش نشان پس از بررسی موقعیت حادثه با استفاده از سه پایه نجات و ابزار نجات در ارتفاع، به داخل چاه رفته و کودک را که از ناحیه دست دچار شکستگی شده بود با حفظ شرایط ایمنی وی را از چاه خارج کردند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه گفت: این کودک هنگام عبور از محل به درون چاه سقوط کرده که با تلاش آتش نشانان به بیرون منتقل و تحویل پرسنل اورژانس کرمانشاه شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.