حکایت سریال «نون خ» و ظرفیتی که از کرمانشاه دور شد

تجربه «نون خ» و کمرنگ شدن تصویر کرمانشاه در فصل سوم این سریال، بار دیگر نشان داد ما کرمانشاهی‌ها به دلایل مختلف توافق چندانی پیرامون منافع کلان استان نداریم و در فرصت‌سوزی‌ها استاد هستیم.

نمایش پررنگ ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری منطقه کرمانشاه در سوی دوم «نون خ» اتفاق بسیار خوبی بود که به معرفی داشته‌های این استان در سطح ملی و بسیار گسترده انجامید و امیدها را برای تداوم این تجربه شیرین زنده کرد.

اما برخلاف انتظارها در فصل سوم «نون خ» به طرز آشکاری شاهد غیبت بسیار معنادار کرمانشاه و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آن در این سریال هستیم.

ریشه دور شدن فصای این سریال از کرمانشاه را باید در فصل دوم «نون خ» جستجو کرد و اتفاقات حاشیه‌ای که در زمان پخش این سریال رخ داد.

عده زیادی به بهانه‌های مختلف، ساخته شدن این سریال در استان کرمانشاه و پیگیری‌ها و حمایت های صورت گرفته توسط استاندار را به یاد انتقاد گرفتند و فضای عجیب و سنگینی در رسانه‌ها شکل گرفت. حاصل کار هم کمرنگ شدن ارتباطات با عوامل ساخت «نون خ» و دورشدن این فرصت از کرمانشاه بود.

الان هم که فضای فصل سوم «نون خ» و تیتراژ آن در فضایی غیر از کرمانشاه روایت می‌شود، یک آرامشی در فضای رسانه‌ای استان حکم فرما شده و دیگر خبری از انتقادها نیست.

«نون خ» در کلیت یک سریال متوسط و معمولی است که ایرادهای مهمی بر آن وارد است ولی همین سریال یک تریبون سراسری و بسیار پربیننده در اختیار دارد که می‌تواند به راحتی نگاه مخاطبان پرشمار خود را به ظرفیت‌ها و جذابیت های گردشگری منطقه کرمانشاه جلب کند.

تجربه «نون خ» بار دیگر نشان داد ما کرمانشاهی‌ها به دلایل مختلف توافق چندانی پیرامون منافع کلان استان نداریم و در فرصت‌سوزی‌ها استاد هستیم. طبیعی است در این شرایط برون رفت کرمانشاه از توسعه نیافتگی مزمن و افتادن در مسیر توسعه پایدار بسیار مشکل است.